Büyükşehir’in Okçuları Türkiye Üçüncüsü oldu

20.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk kız takımı 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilen 2018 Salon Federasyon Kupası yarışmasında Gençlerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2018 Faaliyet Programında yer alan ve Samsun İlkadım Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen yarışmada sporcular Sevda Yaka, Songül Lök ve Gülçin Balık’tan oluşan Büyükşehir Belediyesi Okçuluk kız takımı Gençlerde Türkiye üçüncüsü, Büyüklerde Türkiye dördüncüsü oldu.

108 kulüpten 875 sporcunun katıldığı yarışmada mücadele eden sporculardan Sevda Yaka, Songül Lök ve Emircan Haney 4-6 Ocak 2019 tarihleri arasında Samsun'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında yarışacak milli takım kadrosunun belirleneceği Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.