Meclis Canlı

Büyükşehir’in Otobüs Şoförleri Bilgilendirildi


21.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan otobüs şoförlerine yetkili firma eğitmenleri tarafından araçların teknik donanımları, güvenli sürüş teknikleri konularında bilgiler verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın toplu ulaşımda hizmet kalitesini yükseltmek ve yaşanması muhtemel kazaların önüne geçmek amacıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısında şoförlere, güvenli sürüş teknikleri ve yeni otobüslerin teknik donanımlarıyla günlük periyodik bakımları hakkında firma eğitmenleri tarafından bilgiler verildi.

“İl genelinde 245 Otobüsümüzle 118 Güzergahta Vatandaşlarımıza Hizmet Veriyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, araç filosunda bulunan 245 adet otobüs ile Muğla ili genelinde 118 güzergâhta günlük ortalama 40 bin yolcuya hizmet verdiklerini ve yolcu güvenliğinin ön planda tutulduğu toplu taşıma hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin ve sürüş güvenliğinin arttırılmasını amaçladıklarını söyledi. Kolukısa; “ Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförleri için araçların tanıtımı ve güvenli sürüş teknikleri konusunda düzenlediğimiz bilgilendirme toplantısı oldukça verimli geçti. Toplu ulaşımın kalitesini yükseltmek ve yaşanması muhtemel kazaların önüne geçmek amacıyla ve vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için il genelinde hizmet veren şoförlerimize bu tarz bilgilendirme toplantıları düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi.