Meclis Canlı

Büyükşehir’in Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri Sona Erdi


29.08.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’ renkli görüntülere sahne oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik 27-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında Datça Karaincir Plajı’nda gerçekleştirildi.



27 Ağustos 2016 tarihinde saat 13.00’da yapılan açılış töreniyle başlayan etkinliklerde plaj voleybolu, halat çekme yarışı, sandalye kapmaca gibi oyunlar oynanırken Muğla Büyükşehir Belediyesi Modern Dans Yaz Kursu öğrencileri de dans gösterisi sergilediler.



Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ın başlama vuruşuyla start alan plaj voleybolu etkinliğinin yanı sıra Plaj Temizliği, profesyonel dalgıçlar eşliğinde yapılan Deniz Dibi Temizliği, Resim Etkinliği, Anket Çalışmaları ve yarışmalar yapıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “Temmuz ayında Dalaman İlçesi’nde yaptığımız Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’nin vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılanmasının ardından Ağustos ayında da Datça İlçesi’nde yaptık. Eylül ayında da başka ilçelerimizde düzenlemek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu etkinlikleri gerçekleştirdiğimiz paydaş belediyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.



28 Ağustos 2016 Pazar günü yapılan kapanış töreniyle sona eren etkinliklerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi tarafından katılımcılara Muğla Büyükşehir Belediyesi Bülteni, harita ve broşür dağıtılırken tüm katılımcılara ve sporculara katılım belgeleri verildi.