Meclis Canlı

Büyükşehir’in Şampiyon Takımı’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


27.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol Takımı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde Datça İlçesinde yapılan turnuvada Şampiyon olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol Takımı, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde Marmaris’te yapılacak turnuva öncesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol Takımı’nın ziyaretinde, sporun her branşında mücadele eden sporcuları desteklediklerini, önemli olanın kupa almak değil, daha fazla kişinin spor yapmasını sağlamak olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Muğla’da yaptığımız ve yapılan yatırımlar sayesinde liseler, üniversiteler arası turnuvalara ev sahipliği yapabilir hale geldi. Bunun yanında vatandaşlarımız için de farklı spor dallarında etkinlikler düzenliyoruz. Şampiyon Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol Takımı’mızı tekrar kutluyorum. Burada önemli olan kupa almaları değil, yaşları kaç olursa olsun daha geniş kitlelere ulaşarak spor yapmalarını sağlamak. Takımımıza Marmaris’teki turnuvada da başarılar diliyorum.”dedi.

21-26 Nisan Marmaris’te yapılacak turnuvaya Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol Takımı’nın yanında Datça Kent Konseyi, Marmaris Belediyespor ve Rodos Veteranspor takımları katılacak.