Merhaba, belediyemizin birinci yılında gerçekleştirdiği hizmet ve projelerden oluşan bilgilendirme sunumunu indirmek için lütfen tıklayınız.
Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.
Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.
Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Satranç Takımı Antalya’da düzenlenecek Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek.
23-29 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya-Manavgat’ta düzenlenecek Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına Muğla Büyükşehir Belediyesi 9 sporcuyla katılacak. Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri Satranç Salonunda antrenör Kutsoy Gökçe eşliğinde çalışmalarını tamamlayan küçükler satranç takımı son hamle için hazır.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daha önceki turnuvada Milli Takıma girmeye hak kazanan sporcumuz Sıla Eylül Türkoğlu bu yılda aynı başarıyı elde etmek için mücadele edecek. Şampiyonaya katılacak sporcularımıza başarılar diliyor ve Muğlamızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.”