Büyükşehir’in Sivrisinek ve Haşere İle Mücadelesi Beğeni Kazandı

11.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, haşere ve sivrisinek ile mücadelede kullanılan ilaçların insan sağlığı ve çevreye verdiği zararların konuşulduğu “Uluslararası Katılımlı 4. Ulusal Biyosidal Kongresine” katıldı.

Yılın 12 ayı boyunca haşere ve sivrisinek ile mücadele çalışmaları ve projeleriyle taktir ve beğeni toplayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, 25-29 Mart 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen “Uluslararası Katılımlı 4. Ulusal Biyosidal Kongresine” katıldı.

İstanbul, Samsun, Malatya ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile çok sayıda akademisyen ve bilim insanın katıldığı kongrede Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından “Entegre Vektörle Mücadele” başlıklı sunum yapıldı. Haşere ve sivrisinek ile mücadelede Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan yöntem ve projelerin anlatıldığı sunum, kongreye katılan akademisyen ve bilim insanları tarafından beğeniyle karşılandı.