Meclis Canlı

Büyükşehir’in Sokak Basketbolu Turnuvası Fethiye’de Başladı


15.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda 13 İlçede gerçekleştirilecek olan Sokak Basketbolu (Streetball) Turnuvası Fethiye İlçesinde başladı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası’nın ilk ayağı Fethiye İlçesinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Oynanan müsabakalar sonucunda genç erkeklerde “Splash, Biraz Hırs, Boğalar” büyük erkeklerde “4830, Boraliler, İlk 3 Isınma” takımları dereceye girdi. Sokak Basketbolu Turnuvası sonunda yapılan ödül töreninde turnuvaya katılan tüm sporculara katılım belgesi, turnuva hakemlerine teşekkür belgesi ve dereceye giren ilk üç takıma da madalyaları takdim edildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “13 İlçemizi kapsayan ve 19 Mayıs’ta Menteşe ilçemiz de yapılacak final müsabakalarıyla son bulacak olan Sokak Basketbolu (Streetball) Turnuvamızın başlangıcını Fethiye İlçemiz’de yaptık. Turnuvaya yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza ve centilmence mücadele eden sporcularımıza çok teşekkür ediyorum.”