Meclis Canlı

Büyükşehir’in Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi


20.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu(Streetball) turnuvası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Menteşe İlçesinde yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda düzenlediği Sokak Basketbolu turnuvasında ilçe birincisi takımlar final müsabakalarında kıyasıya mücadele etti. Sokak Basketbolu turnuvasında, Genç Erkekler kategorisinde birinci Marmaris İlçesinden “Geçerken Uğradık” takımı, Büyük Erkeklerde birinci Menteşe İlçesinden “Boğalar” takımı, Genç Bayanlarda birinci Marmaris İlçesinden “Anonim” takımı, Büyük Bayanlarda da birinci Dalaman İlçesinden “Sarı Kanaryalar” takımı oldu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Muğla Basketbol İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu’nun katıldığı ödül töreniyle sona eren turnuvada turnuva hakemlerine teşekkür belgesi, turnuvada dereceye giren ilk üç takıma ise kupa ve madalya takdim edildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İlimizde ilk kez yapılan ve ilçe birincilerinin seçilerek final müsabakasında il birinciliği için yarıştığı Sokak Basketbolu Turnuvasını Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvamızı önümüzdeki yıllarda da yaparak gelenekselleştirmek istiyoruz. Turnuvaya destek olan tüm kurum ve kuruluşlara, hakemlerimize ve turnuvaya katılan sporcularımıza teşekkür ediyoruz.”



“Muğlamızda Gençlerimizi Sporla Bir Araya Getirdik”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde gençlerin sportif faaliyetlerle bir araya getirdiklerini, spora, sporcuya her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Sokak basketbolu turnuvasında Muğla genelindeki ilçelerimizden gençlerimiz bir araya geldiler, tanıştılar ve sportif bir faaliyette mücadele ettiler. Formalarında da yazdığı gibi Hedefimiz1Muğla1 sloganımızla bütünşehir Muğla’da her alanda vatandaşlarımız için hizmet üretiyoruz.” dedi.