Meclis Canlı

Büyükşehir’in Spor Hamleleri Sürüyor


02.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, altyapı ve profesyonel sporcuların daha sağlıklı ve ihtiyaçlarına karşılık veren sahalarda spor yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesindeki Bülent Akça Futbol Tesislerinin altyapı ve profesyonel sporcuların daha fazla yararlanabilmesi için zemini sentetik çim olarak değiştirilerek bakım ve onarımı yapılacak. Tesisin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Muğlaspor futbol takımının ve altyapı sporcularının da antrenman yeri olarak kullandığı sahanın zemini sentetik çimle değiştirilerek saha etrafının bakım onarımı kısa sürede tamamlanacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bülent Akça Futbol Tesisinin hizmete geçmesiyle Muğlaspor A takımı ve altyapı takımlarının sahayı daha yoğun kullanabileceği gibi minikler ligi müsabakalarının oynanabilmesi mümkün olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporculara desteğimiz devam edecek.”