Büyükşehir’in Spora ve Sporcuya Desteği Sürüyor

15.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyet gösteren spor takımlarına ulaşım desteği sağlamaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 sezonunda Muğla’yı temsil eden futbol, hentbol, taekwondo, futsal, voleybol, hokey, basketbol, dans, masa tenisi ve benzeri branşlarda faaliyet gösteren spor takımlarına ulaşım desteği sağlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyesi olarak Muğlamızı temsil eden spor takımlarımıza her konuda destek veriyoruz. 2016 yılı Ocak ayından itibaren birçok ilde düzenlenen müsabakalara katılan spor takımlarımıza ulaşım desteği sağladık.”