Büyükşehir’in Sporcuları Atatürk’e Saygı Yol Koşusuna Katıldı

13.11.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Atletizm Takımı 10 Kasım’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen Atatürk’e Saygı 25. Gençlik Yol Koşusu’na katılarak Ata’sını andı.

Yeniköy Mahallesi'nde start alıp Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Stadı'nda sona eren Atatürk’e Saygı 25. Gençlik Yol Koşusuna katılan Büyükşehir Belediyesi’nin sporcuları Kadınlar ve Veteranlar ile Erkekler kategorilerinde yarışarak dört binicilik aldı.  Koşuda dereceye giren sporculara ödülleri Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın ve protokol tarafından takdim edildi.

Atatürk’e Saygı 25. Gençlik Yol Koşusu’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Atletizm Takımı’ndan Fikret Akay 60-69 yaş kategorisinde, Yusuf Üzer 70 yaş ve üstü kategorisinde,  Yılmaz Karabulut 50-59 yaş kategorisinde, Gülay Şabbak özel sporcular kategorisinde birinci olurken Sevil Toker kadınlar genel kategorisinde sekizinci oldu.