Büyükşehir’in Voleybolcuları Türkiye Finallerinde

04.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Midi-Voleybol kız takımı, 10 Şubat 2018 tarihinde başlayıp 25 Nisan 2018 tarihinde sona eren Muğla Midi Voleybol Ligi İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Midi Voleybol Kız Takımı 20 takımın katılımıyla Menteşe Spor Salonu'nda başlayan Midi-Voleybol Ligi Muğla İl Birinciliği Müsabakaları’nda oynadığı 12 maçı kazanarak şampiyon oldu.

2016-2017 sezonunda minikler kategorisinde Türkiye altıncısı olan Midi Voleybol Kız Takımı 23-30 Mayıs 2018 tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığının Yaz Spor Kurslarıyla voleybol alt yapı branşında eğitim alan sporcular gösterdikleri başarılı performansla bugüne kadar elde etmiş oldukları başarılara bir yenisini daha eklemiş oldu.