Büyükşehir’in Voleybolcuları Turnuvaya Renk Kattı

28.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi voleybolcuları Muğla Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ramazan’da Spor Yapıyoruz” etkinliği kapsamında Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen voleybol turnuvasına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Genç Bayanlar ve Veteran Erkekler kategorilerinde yer aldığı turnuvada takımlar centilmence mücadele ettiler. 25 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvada, Büyükşehir’in Genç Bayanlar voleybol takımı 2. , Veteran Erkekler voleybol takımı ise 1. oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yıl boyunca devam eden voleybol çalışmalarımız kapsamında Genç Bayanlar ve Veteran Erkekler voleybol takımımızı turnuvada sergiledikleri başarılı performanstan dolayı kutluyorum.” dedi.