Büyükşehirler Bir Araya Geldi

04.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni Manisa ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda yapılan toplantıda bir araya gelen Daire Başkanları yaptıkları hizmetler ve yapmayı planladıkları projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundular. Yapılan hizmetler ve projelerin değerlendirildiği toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmedoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık,  Denizli Büyükşehir Belediyesi Turizm Tanıtım Şube Müdürü Samet Başer, Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Süleyman Akbulut, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Recep Altınok, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç ve Şube Müdürleri katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Manisa ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Şube Müdürleriyle kültür ve sosyal işler, turizm, spor ve sosyal hizmetler alanlarında gerçekleştirdiğimiz uygulamalarımızı paylaştığımız çok faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı daire başkanlarımıza ve şube müdürlerimize teşekkür ediyoruz”