Büyükşehir’li Sporcular Atatürk Koşusunda

14.11.2016

10 Kasım 2016 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen “Atatürk’e Saygı 24. Gençlik Yol Koşusu”na Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Atletizm Takımı 8 sporcuyla katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın startını verdiği “Atatürk’e Saygı 24. Gençlik Yol Koşusu” Kadınlar- Erkekler 40-49 yaş, Kadınlar- Erkekler 50-59 yaş, Kadınlar- Erkekler 60-64 yaş, Kadınlar- Erkekler 65 yaş üstü kategorilerinde yapıldı.

Atatürk’e Saygı 24. Gençlik Yol Koşusu’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Atletizm Takımı’ndan Fikret Akay, Yusuf Üzer,  Mustafa Küçük ve Mustafa Kızıltaş dereceye girdi.

Sporculara ödülleri Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban ve protokol tarafından verildi.