Can Dostlar İçin Otomatik Su Kabı

10.11.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından can dostları olan sokak hayvanları için belirli alanlara otomatik su kapları yerleştirildi.

Sokak hayvanları için bu güne kadar bir çok projeyi hayata geçiren Muğla Büyükşehir Belediyesi büyük beğeni alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce yemek ve barınma alanı konusunda projeler üreten Büyükşehir, şimdi de otomatik su kabı yerleştirerek can dostların su bulmalarını kolaylaştırdı.

Büyükşehir ekipleri tarafından su bulmaları güçleşen sokak hayvanlarının ve kuşların hava koşullarından olumsuz etkilenmemeleri için park ve yeşil alanlara şamandıralı otomatik su kapları yerleştirildi.

Sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelere yere sabitlenerek yerleştirilen kaplara gerekli bağlantılar yapılarak otomatik temiz su dolması sağlandı.