Çanakkale Bisiklet Turu Düzenlendi

06.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Şehitlere Saygı Bisiklet Turu” 4-5 Nisan tarihlerinde bisiklet toplulukları ve gönüllü bisikletçilerin katılımı ile Çanakkale’de gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “4. Şehitlere Saygı Bisiklet Turu”  Muğla İli genelinden bisiklet toplulukları, dernekler ve gönüllü bisikletçilerin katılımı ile Çanakkale’de yapıldı. Bisiklet turuna katılan yaklaşık 3 bin bisikletçi Çanakkale Şehitliklerini ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan bisiklet turu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Farkındalık yaratmak adına önemli bir hareket olan bisiklet turumuz ile diğer illerden gelen bisikletçiler bir araya geldi ve şehitlikleri ziyaret ettiler. Muğla ilimizin tanıtımı için  İl içi, ulusal ve uluslararası bisiklet turlarını önümüzdeki günlerde düzenlemeyi düşünüyoruz.”