Çanakkale Şehitleri İçin Dünya Rekoru Kırdı

20.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi işbirliğinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri çerçevesinde yapılan Dünya Kırış Rekoru Denemesinde Ali Bahçetepe Göğüs Üstünde 16 Beton Bloğu 4.75 saniyede kırarak yeni rekorun sahibi oldu.

18 Mart’ta Milas İlçesi Atapark’ta yapılan etkinlikte 15 Guinness Dünya Rekoru sahibi Dünya Kırış Rekortmeni Ali Bahçetepe Göğüs Üstünde 16 Beton Blok Kırma ve Tek Vuruşla En Çok Beton Blok Kırma dallarında rekor denemesi yaptı. Göğüs üstünde 16 beton bloğu 6.33 saniyede kırma rekoru sahibi Bahçetepe, 16 Beton Blogu 4.75 saniyede kırarak rekorunu egale ederek Guinness Dünya Rekorlar kitabına adını yazdırdı.

Ali Bahçetepe’nin rekor denemesi basın mensupları ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.