Meclis Canlı

CHP Bodrum İlçe, Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


16.12.2015

CHP Bodrum İlçe Başkanı ve yeni yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Kongresinde yeniden ilçe başkanlığına seçilen Recai Seymen, yönetim kurulu ve yeni seçilen CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar ile Cumhuriyet Halk Partisi oylarını her seçimde arttırdıklarını söyleyen CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, yeni yönetim kurulu ve partililerinden aldıkları destekle Bodrum ve Muğla için daha çok çalışacaklarını söyledi.



Muğla, Seçimlerdeki Demokrasi Ortamı ile Örnek Bir Şehir

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın yerel ve genel seçimlerde aldığı sonuçlar ve seçimlerde yaşanılan demokrasi ortamı ile Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemiz çok kısa bir sürede yerel, cumhurbaşkanlığı ve iki genel seçim geçirdi. Muğla, yerel, genel seçimlerde adayları, seçmenleri ile demokratik bir ortamda bu seçimleri sorunsuz geçirdi. 1 Kasım Genel seçimlerinde Muğla’da Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyesi olan illerde oy oranı ile birinci, il belediyelerini de listeye dahil ettiğimizde üçüncüyüz. Bodrum ilçemizin partimizin Muğla’daki başarısında çok büyük katkısı ve emeği var. Başta İlçe başkanımıza, ilçe belediye başkanımıza, kadın, gençlik kollarımıza olmak üzere partimizin Bodrum’daki başarısında emeği ve çabası olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.