Meclis Canlı

CHP Gençlik Örgütü’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


28.06.2016



Muğla CHP Gençlik Örgütü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla CHP Gençlik Örgütü üyeleri, Gençlik Kolları olarak seçildikleri dönem ve sonrasında Muğla’da yaptıkları çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.



CHP Gençlik Örgütü olarak göreve geldikten sonra Muğla’nın birçok ilçesinde çalışmalar yaptıklarını, bir tiyatro oyunu organize ederek vatandaşları bir araya getirdiklerini söyleyen CHP Muğla Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek siyasi tecrübesinden, değerli görüşlerinden yararlandıklarını, gençler olarak fikirlerini kendisine aktarma fırsatı bulduklarını söyledi.



“Gençlerin aktif siyasetin içinde olması ülkemiz için Önemli”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muğla’daki başarısında büyük emekleri olan gençlik örgütünün partinin lokomotifi olduğunu, bilgili, kendini yetiştirmiş gençlerin siyasetle ilgilenmesinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’mızda siz gençlerimizin bilgilerinden, deneyimlerinden, tecrübelerinden siyasi olarak yararlanabileceğiniz birçok değerli büyüğümüz, milletvekilimiz ve belediye başkanımız var. Yaşadığımız şehirde sizlerin özellikle yerelde belediyelerimizin hizmetlerini yakından takip etmeniz, bilgilenmeniz ve ziyaret ettiğiniz yerlerde vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmeniz gerekiyor. Siz gençlerin siyasetin içinde olması Muğlamız ve ülkemiz için çok önemli. Bizler her zaman elimizden geldiğince sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.