Meclis Canlı

CHP İl Yönetimi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


06.02.2015

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı ve yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve yeni yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla’da partililer, ilçe başkanları, belediye başkanlarının uyum içinde bir arada çalıştığını, vatandaştan aldıkları tepkilerin olumlu olduğunu söyledi. Mürsel Alban; “Muğla’nın, Büyükşehir Belediyesi olmasının üzerinden 11 ay geçti. Büyükşehir Belediyemiz yeni kurulmasına rağmen Başkanımız Dr. Osman Gürün’ün deneyimleri, tecrübeleri ve birikimleriyle bütün sistem düzgün işliyor. Bunu vatandaşlardan aldığımız olumlu tepkilerden daha iyi anlıyoruz. Bunlar bizim partimiz için memnun edici gelişmeler. Vatandaşlarımız, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla uyum içinde, birlik ve beraberlik içinde üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmeye hazırız. Seçimlerde aldığımız başarılı sonuçlar ile 80 ilin gözü Muğla’da, Muğlalı vatandaşlarımızın da gözü bizde olsun.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla İl Yönetimi’nin ziyaretinde, Muğla’da birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ve bu birliktelikten güç aldıklarını söyledi. Başkan Gürün; “ Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve yeni yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Muğla’da il, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, vatandaşlarımız birbirimizle uyum içinde birbirimize destek olarak çalışıyoruz ve bu birliktelikten güç alıyoruz. Önümüzde genel seçimler var ve tarafsızlığımızı koruyarak partimiz adına elimizden geleni yapacağız.” dedi.