Meclis Canlı

CHP Muğla Milletvekilleri Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


11.11.2015

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

1 Kasım Genel Seçimleri’nde Muğlalı seçmenlerin oylarıyla milletvekili seçilen ve Muğla’yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edecek Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Prof.Dr.Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

1 Kasım’da Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını arttırdığını, Muğlalı seçmenlerin desteği ve güveniyle Muğla’yı Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen CHP Muğla Milletvekilleri, kendilerine güvenen Muğla seçmenine ve Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi için gece gündüz çalışan herkese teşekkür ettiler.

Muğlalı Hemşerilerimiz Sandığa Giderek Demokratik Haklarını Kullandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, 7 Haziran ve 1 Kasım Genel seçimlerinde Muğla’da huzurlu ve güvenli bir seçim dönemi yaşandığını, genel seçimlerden sonra seçilen milletvekillerinin Muğla’yı Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemiz 6 ay gibi kısa bir sürede iki genel seçim geçirdi. Vatandaşın iki seçimde de sandıkta verdiği mesaj iyi değerlendirilmeli ve ülkemizde barışın, huzurun tekrar sağlanması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Muğla’da iki seçim döneminde de huzurlu ve güvenli bir seçim dönemi geçirildi ve Muğlalı hemşerilerimiz hür iradeleri ile sandığa giderek seçimlerini yaptılar. Muğla’dan seçilen 6 Milletvekilimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekillerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.