Meclis Canlı

Çocuklar 23 Nisan’ı Sporla Kutluyor


25.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen spor etkinlikleri Taekwondo Şenliği ile devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda  düzenlenen Taekwondo Şenliği’ne Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve çok sayıda vatandaş katıldı. Taekwondo Şenliği’ne Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü, Menteşe Gençlik ve Spor Kulübü,  Fethiye Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Efe Milas Spor Kulübü, Ortaca Halk Eğitim Müdürlüğü, Dalaman Belediye Spor Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü, Dalaman Kar Kaplanları Spor Kulübü, Yatağan Spor Kulübü ve Sayokan Marmaris Spor Kulübü’nden toplam 168 sporcu katıldı. Sportmence ve kıyasıya mücadeleye sahne olan Taekwondo Şenliği’nde dereceye giren sporculara madalya, diğer sporculara da anı madalyası takdim edildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, 23 Nisan Çocuk Şenliği’ni coşkuyla kutladıklarını ve önümüzdeki günlerde farklı branşlarda etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.



Teakwondo Şenliği’nde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, çocukların hem sportmence yarıştıkları hem de birbirlerini tanıyıp beraber oldukları bu etkinliklerin oldukça önemli olduğuna dikkat çekti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Tüm ilçelerimizdeki çocuklar düzenlediğimiz 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde bir araya geliyor ve birbirlerini tanıyorlar. Birlikteliğe ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için daha fazla etkinlikler yapacağız ve tüm ilçelerimizden her türlü branşta sporcu yetiştirmek için çalışacağız. Tüm anne ve babalara düzenlediğimiz etkinliğe çocuklarıyla birlikte katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu şenlikte herkes birinci çünkü burada kardeşçe bir araya geldiler ve sportmence mücadele ettiler. Emeği geçen herkese ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.