Meclis Canlı

Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasının Finalistleri Belirleniyor


06.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasının İlçe seçmeleri büyük heyecana sahne oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen satranç turnuvasının İlçe seçmeleri 3-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde düzenlenen turnuvanın sonunda ilk 5’e giren sporcular 24-25 Ekim tarihleri arası Menteşe İlçesinde Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda yapılacak olan final müsabakalarında yarışmaya hak kazandı. 4 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya sporcular ve izleyiciler yoğun katılım gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyemizin organize ettiği Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası tüm ilçelerimizi kapsayacak şekilde 3 Ekim itibari ile başladı. İlçe seçmelerinde ilk 5’e giren sporcularımıza final müsabakalarında başarılar dilerim.”