“Daha İyi Bir Dünya Tasarla” Paneli 8 Ekim’de

30.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ve Mimarlar Odası Muğla Şubesi’nin ev sahipliğini yapacağı “Daha İyi Bir Dünya Tasarla” temalı panel 8 Ekim’de yapılacak.

Uluslararası Mimarlar Birliği 2016 yılı Mimarlık Günü temasını “Daha İyi Bir Dünya Tasarla” olarak açıkladı. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destek vereceği, Mimarlar Odası Muğla Şubesi’nin ev sahipliğini yapacağı, Muğla için daha iyi bir gelecek sunmanın olanaklarının konu alınacağı panel, mimarlar ve yerel yönetimlerin katılımıyla 8 Ekim 2016 Cumartesi günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.

“Muğla’nın geleceğine yön verecek her türlü projede sivil toplum kuruluşlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz” diyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı, bu tür projelerin devam edeceğini de belirtti.