Meclis Canlı

Daha İyi Hizmet İçin Eğitimler Devam Ediyor


09.12.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediye personeline yönelik “Coğrafi Konum Tabanlı Proje Takip ve Yatırım İzleme Sistemi” konulu eğitim programı düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitime Büyükşehir Belediyesinin farklı birimlerinde görev yapan 30 personel katıldı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personeli Mehmet Uygunol tarafından verilen eğitimde, coğrafi bilgi sistemleri, yazılım ara yüzü, genel çizim işlemleri, koordinat girişi, verilerin girilmesi,  sorgulanması ve girilen verilerin takibi konusunda bilgiler verildi. Eğitim sonunda sistem üzerinde örnek veri girişi ve çizim işlemleri yapıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Coğrafi Bilgi Sistemi’nin geliştirilmesi ve kurum içinde daha yaygın olarak kullanılması tamamlanan ve devam eden projelerin takibinde kolaylık sağlayacak. Bütün birimlerimizin bu sistemi aktif olarak kullanması, hangi bölgelerimizde ne tür çalışmalarımızın yapıldığını görmek açısından oldukça önemlidir.” İfadelerine yer verdi.