Meclis Canlı

Dalaman Kapukargın-Sarsala Koyu yolu asfaltlandı


01.11.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi turizm bölgelerinden birisi olan Dalaman ilçesine bağlı Kapukargın- Sarsala Koyu yolunu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Kapukargın Mahallesi Muhtarı Turan Sarıhan; ”Büyükşehir Belediyesi’nin mahallemizde yaptığı güzel hizmetlerden çok memnunuz” dedi.

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla sevdiklerine ulaşmalarını sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla genelinde sorumluluk alanlarındaki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Dalaman ilçesine bağlı Kapukargın-Sarsala Koyu yolu Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarla asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu yaklaşık 10 gün içerisinde tamamlanan 4 kilometrelik Kapukargın-Sarsala Koyu yolu, çalışmaların ardından turizme bölgesine yakışır modern ve konforlu görünüme kavuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin mahallesinde yaptığı yol çalışmalarını yakından takip eden Kapukargın Mahallesi Muhtarı Turan Sarıhan şunları söyledi; ”Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler yaklaşık 10 gündür mahallemizde yol çalışmalarını sürdürüyordu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Kapukargın-Sarsala Koyu yolumuz asfaltlanarak çok güzel hale geldi. Büyükşehir Belediyesinin mahallemizde yaptığı güzel hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız herhangi bir isteğimiz olduğunda kapısının bizlere her zaman açık olduğunu belirtiyor. Mahallemde yapılan güzel çalışmalar nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Dr. Osman Gürün’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”