Meclis Canlı

Datça Muhtarlarından Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


25.10.2019


Datça İlçesi mahalle muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ziyaret etti. Mevcut 12 muhtarın tamamının katıldığı ziyarette muhtarlar Başkan Gürün’e büyükşehir belediyesinin hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Datça İlçesi Mahalle muhtarları Başkan Gürün’ü ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin Mahallelerinde yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Osman Gürün’e teşekkür eden muhtarlar mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini dile getirdiler.

Muhtar Semih Çukadar, “Büyükşehir Belediyesi’nin Hizmetlerinden Vatandaşlarımız Çok Memnun”

Datça İlçesi Cumalı Muhtarı Semih Çukadar, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmetlerinin çok başarılı olduğunu dile getirirken birçok vatandaşın da bu hizmetlerden memnun olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara dokunan hizmetleri olduğunu söyleyen Muhtar Çukadar, “Haşereyle mücadele, mezarlıklarda yapılan bakım onarımlar, yaşlı vatandaşların evine bakıma gelinmesi sağlıklarıyla ilgilenilmesi ve evlerinin düzeltilmesi, yol hizmetleri gibi birçok alanda yapılan hizmetlerden muhtarlar olarak biz ve vatandaşlarımızda memnun” dedi.

Başkan Gürün, “Muğlamızda sevgi, hoşgörü ve güleryüzü benimseyen büyük bir aileyiz”

Muğla'nın 13 ilçesi, 569 mahallesi olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir ailesi olarak her ilçeye ve mahalleye önem ve aciliyet sırasına göre eşit, adil hizmet götürüldüğünü, bu hizmetleri gerçekleştirirken en büyük yardımcılarının da muhtarlar olduğunu belirtti.

Başkan Gürün; "Muğla 13 bin 247 kilometrekare gibi geniş bir coğrafya üzerine kurulu ve birbirinden değerli 13 ilçesi, 569 mahallesi olan ender illerimizden. 2014 yılında değişen yerel yönetimler yasası ile Muğlamız Büyükşehir Belediyesi oldu. Değişen yasa ve kurulan yeni Büyükşehir Belediyemiz ile 2014 yılından beri bu eşsiz güzellikteki coğrafyada siz değerli muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet götürürken en büyük desteğimiz, yardımcımız siz değerli muhtarlarımızsınız. Hepimiz büyük bir ailenin fertleriyiz. Güzeller güzeli ve gözbebeğimiz olan Datçamızın değerli vatandaşlarına sizlerin aracılığınız ile selamlarımı iletiyorum.” dedi.