Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Datça Voleybol Turnuvası Başladı


14.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Datça Voleybol Turnuvası yapılan açılış seremonisi ile başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi işbirliği ile yapılan Datça Voleybol Turnuvası 12 Şubat Pazar günü Datça Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başladı. 11.30’da yapılan açılışı yapılan turnuvaya 8 takım katıldı.

Datça Veteran Spor, Emecik Spor, Datça Gençler Spor, Sporting Datça, Armada Spor, Thetis Pansiyon Spor, Nike Filo Spor, Nikfer Iddaa Spor’un yer aldığı turnuvanın ilk maçları  A Grubunda Datça Veteranspor ve Nike Filo Spor ile B Grubunda Emecik Spor ve Nikfer Iddaa Spor takımları arasında oynandı.