Datça’da içme suyu hatları yenileniyor

12.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça İlçesi Sındı Mahallesinde uzun süre önce yapılan ve kireç nedeniyle tıkanıklıkların meydana geldiği eski hatları yenilemeye başladı.

İçme suyu sıkıntısı olan bölgelerdeki sorunları çözmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça ilçesi Sındı Mahallesinde hat yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bölgedeki hataların eski olması ve kireç tıkanıklıkları nedeniyle mahalleye yeteri miktarda içme suyu gitmiyordu. Bu nedenle MUSKİ ekipleri tarafından bölgede yapılan incelemelerde hattın yenilenmesine karar verildi. Kısmi olarak başlayan devam eden çalışmalar ile Mahalleyi besleyen içme suyu deposuna gelen hattın yenileme işlemi tamamlandı. 3 gün süren çalışmaların ardından önümüzdeki günlerde mahallenin içindeki diğer hatlar yenilenmeye devam edecek.