Datça’da Kanalizasyon Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

08.03.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Muğla’nın Datça ilçesinde kanalizasyon ve içme suyu alt yapılarının yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

MUSKİ Genel Müdürlüğü, özel mülk alanında kalan ve arıza durumlarında müdahalenin zor olduğu, kullanım ömrünü tamamlamış olan içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenileme çalışmaların İl genelinde devam ediyor.

Bu kapsamda MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Datça İlçesi İskele Mahallesi’nde bulunan kanalizasyon hatlarının yerlerini değiştirerek yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler İskele Mahallesi Dere Caddesi’nde bulunan, özel mülk ve binaların altında kalan kanalizasyon ana hattının değişim işlemlerini yaparak yeni hattın imalatını tamamladı. Dere Caddesi’ndeki hattı tamamlayan ekipler diğer cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor.

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Datça ilçesinde kanalizasyonun yanı sıra içme suyu hatları ile ilgili çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.