Meclis Canlı

Denize Uçan Araca İtfaiye Müdahale Etti


26.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri hafta sonu Fethiye’de denize uçan araca müdahale etti.

Fethiye’nin Akarca Mahallesi’nde meydana gelen olayda Yılmaz Akgün kontrolündeki ve içerisinde üç arkadaşının da bulunduğu 09 CBV 25 plakalı araç bilinmeyen bir nedenle denize uçtu. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri Cumartesi günü sabah saatlerinde gelen ihbarla harekete geçti.

Araç içerisinde bulunan dört kişiden Edanur Yılmaz ve Yunus Emre Ayhan kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, yaralanan Tuğçe Özay ve araç içerisinde mahsur kalan sürücü Yılmaz Akgün Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı.



Üç vatandaş ilk müdahaleleri sonrasında hastaneye sevk edilirken, sürücü Yılmaz Akgün yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Konu hakkında açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl “Ekiplerimiz ihbarı aldıktan kısa süre sonra olay yerine giderek gerekli kurtarma faaliyetlerini yürüttü. Üç vatandaşımız kurtarılırken, bir vatandaşımız ise ne yazık ki hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” İfadelerini kullandı.