“Diyabet ve Beslenme” Toplantısı İlgi Gördü

26.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Tabip Odası ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde “Diyabet ve Beslenme” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Tabip Odası ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen toplantı geçtiğimiz hafta Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Vatandaşlar tarafından ilgi gören ve yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Endokrinoloji Uzmanı Doç. Dr. Gülhan Akbaba tarafından diyabet hakkında bilgiler verildi.

Bilgilendirme toplantıların farklı konularla bir çok ilçede yapıldığını dile getiren Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç “Düzenlediğimiz toplantıya gösterilen ilgiden dolayı memnunuz. İlgilerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza verdiği katkılar nedeniyle de Doç. Dr. Gülhan Akbaba’ya teşekkür ediyorum. Bu tür toplantılarımızı önümüzdeki günlerde çeşitli konularda sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.