Meclis Canlı

Dönüşüm Araçları İki Güzergahta Daha Hizmete Başladı


22.03.2017



Fethiye – Göcek ve Milas – Beçin güzergahlarındaki araçlar ulaşımda dönüşüme katılarak özel toplu taşıma hizmetine başladı.

Ulaşımda Dönüşüme katılarak özel toplu taşıma hizmetine başlayan Milas-Beçin güzergahında hizmet veren S.S. 82 No’lu Beçin Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 07.00-22.00 saatleri arasında 47 sefer ile Fethiye-Göcek güzergahında hizmet veren S.S. 108 No’lu Göcek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 06.40-22.25 saatleri arasında 94 sefer ile kamu-özel işbirliği içerisinde taşımacılık faaliyetlerine başladılar.

Dönüşüme katılan kooperatifler belirlenen 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların ücretsiz olarak yararlandığı, engelli erişimine uygun, elektronik bilet ile kamera kayıt sistemli otobüsler ile daha kaliteli ve güvenli bir şekilde güzergahlarında hizmet verecekler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Muğla ilindeki ulaşım hizmetlerini insan odaklı ve çevreye duyarlı olarak yerine getirmek üzere faaliyet alanı ile ilgili kaliteli, örnek ve güvenilir hizmet sunmayı amaç ediniyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı yürüterek, vatandaşlarımıza kaliteli ve hak ettikleri hizmeti sunarken, esnaflarımıza da kazanç sağlamaya çalışıyoruz” ifadeleri yer aldı.