Dört Mevsim Muğla’nın Birincisi Kayaköy Fotoğrafı Oldu

24.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Dört Mevsim Muğla fotoğraf yarışmasının birincisi Kayaköy fotoğrafıyla Muğla’dan Said Nuri Sargın oldu.

Muğla’nın dört mevsim güzellikleri ile tanıtılması amacı ile ulusal bazda başlatılan fotoğraf yarışması, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da onaylanarak takvime alındı. 30 Eylül’de sona eren başvuru sonrasında jüriler Nevzat Çakır, Çerkes Karadağ, İsa Çelik, Ömer Gemici ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden birer temsilcinin katıldığı değerlendirme sonrasında sonuçlar açıklandı.

Dört Mevsim Muğla yarışmasına ‘Kayaköy’de Sabah’ fotoğrafıyla Muğla’dan katılan Said Nuri Sargın birinci oldu. Yarışmada ‘Kız Kumu’ fotoğrafıyla Kocaeli’nden Erkan Baldan ikinci, ‘Deniz Keyfi’ fotoğrafıyla Giresun’dan Kemal Özkılıç üçüncü olurken, Muğla’dan katılan Buse Uçar ise deve güreşleri fotoğrafı ile mansiyon ödülünü kazandı.

630 kişinin 2 bin 183 fotoğraf ile katıldığı yarışmanın ödül töreni Kasım ayı içerisinde yapılacak.