Dünya Dans Günü coşkuyla kutlandı

03.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dünya Dans Günü’nü dans gruplarının ve vatandaşların katılımıyla coşkuyla kutladı.

Menteşe ilçesi Düğerek Sosyal Tesisleri Spor Salonunda yapılan etkinliğe Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları alt yapı sporcuları, Menteşe Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Mudassa Dans Kulübü ve Sueno Dans Kulübünden toplamda 140 sporcu katıldı. Menteşe Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle başlayan Dünya Dans Günü Etkinliği tango, salsa, bachata ve cha cha danslarıyla devam etti.

Modern Dans, break dans gösterileriyle eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlik Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları alt yapı sporcularının zeybek gösterisi ve tüm katılımcılarla birlikte oynanan Kerimoğlu Zeybeğiyle sona erdi.