Duraklarda Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

17.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk ve yetki alanında bulunan yol güzergâhları ve toplu taşıma hizmeti yapılan yol güzergâhları üzerinde bulunan duraklarda temizlik çalışmaları yapıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde 820 adet imalatı yapılan durakların vatandaşlarımızın sağlıklı ortamda beklemelerini sağlamak amacıyla durak temizlik çalışmalarına başlandı. Kış şartlarıyla oluşan toz ve kirden arındırılan durakların aynı zamanda bakım onarımları da yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Kent içi yolcu taşımacılığının temeli olan toplu taşımacılık sistemleri içinde duraklar önemli yer tutmaktadır. 13 ilçemizde yapılan durak çalışmaları ile vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını rahat bir ortamda sıkıntı yaşamadan, güvenli şekilde bekleyebilecekleri durak kabinleri imalat çalışmaları tamamlandı. Montajı tamamlanan durakların temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.” İfadeleri yer aldı.