Meclis Canlı

Eğitimin Sevgi İle Birleştiği Yer “Bağyaka-Fethiye Gündüz Bakımevi”


13.10.2017

“Eğitimi sevgi ile birleştirdik” sloganı ile 2016 yılında hizmet vermeye başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağyaka Fethiye Gündüz Bakımevi 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında da eğitim vermeye devam ediyor.

Bilişsel, duygusal, sosyal ve psikomotor gelişimlere uygun eğitim veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağyaka-Fethiye Gündüz Bakımevi 25-66 ay arası çocukların geleceğine yatırım yaparak, mutlu bireyler yetiştirilmesi amacıyla, yüksek motivasyon ve güler yüzle çalışan, alanında deneyimli öğretmen kadrosu ve okul psikoloğu ile kaliteli hizmet veriyor. Çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunulan okul 88 öğrenci kapasitesine sahip, 5 sınıflı ve her sınıfta 2 öğretmen görev yapıyor.

Kendine güvenen, sorumluluk duygusu kazanmış, çevresiyle olumlu ilişkiler kurabilen, onları araştırmaya ve yaratıcılığa yönlendiren, zevkli ve eğlenceli programlar ile çocukların eğitimlerini sürdürüyor. Okulda hafıza gelişim çalışmaları, okuma yazma hazırlık, matematik ve sanat etkinlikleri, eğlenceli fen deneyleri, yaratıcı drama, İngilizce, müzik, ritim çalışmaları ve değerler eğitimi gibi farklı eğitimler veriliyor.

Okul öncesi çocukların da gelişim aşamalarını sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmeleri için eğitim programları ek aktivitelerle desteklenirken, öğrencilerin yanı sıra ailelere yönelik çalışmalar da yapılıyor.