“Engelleri Sporla Aşalım” Şenliği 3 Aralık’ta!

01.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği “Engelleri Sporla Aşalım” şenliği 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan şenlik Cumartesi günü Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yapılacak.

Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan “Engelleri Sporla Aşalım” şenliğinde müzikli dans gösterisi, koordinasyon parkuru, voleybol maçı, fitness gösterisi, halat çekme yarışı, futsal maçı gibi etkinlikler olacak.

Şenliğe Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ve Milas Engelliler Grubu, Dalaman-Ortaca Bölgesel Engelli Spor Kulübü, Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Fethiye Özel Sporcular Spor Kulübü katılacak.