“Engelli Dostu Muğla”

08.02.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Engelli Dostu Muğla” projesi kapsamında engelli vatandaşların ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından basit bakım ve onarımı gerçekleştirilen Muğla Engelliler Derneği binasını ziyaret eden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, engelli vatandaşlar ve aileleri ile sohbet ederek “Engelli Dostu Muğla” projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatın her alanında olabilmeleri için özveriyle çalıştıklarını söyledi. Koç; “ Evde Bakım Hizmetlerimiz, Engelli Nakil Araçlarımız ve diğer bir çok sosyal proje ve hizmetlerimizle “Engelli Dostu Muğla” için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.