Etik Komisyonu Kuruldu

27.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde etik kültürü yerleştirmek ve geliştirmek amacıyla Etik Komisyonu kuruldu ve komisyonun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın’ın Başkanlığını yaptığı Etik Komisyon Kurulunun üyeleri; Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Nayır, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı ve Hukuk Müşaviri Rabia Uçar Balaban olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, düzenlenen komisyon toplantısında halka daha iyi hizmet sunma yarışı içinde olan personeller yetiştirmek amacıyla önemli kararlar alındığını söyledi. Ali Zağlı; “ Daire Başkanlığımız tarafından Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri İle Başvuru ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 23. Maddesi gereği Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda görevli tüm personele Etik Sözleşmesi imzalatarak özlük dosyalarına konuldu.” dedi.