Fethiye Kısa Mola’da etkinlikler sürüyor

17.09.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Fethiye’de başlatılan ve kısa zamanda vatandaşların beğenisini kazanan Kısa Mola hizmeti etkinliklerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe’de başlattığı ve Türkiye’de ilk olan Kısa Mola hizmeti kapsamında Milas ve Fethiye’de kurulan merkezlerle bölgedeki vatandaşlara hizmet verilmeye başlandı. Kısa zamanda yapılan çalışmalarla vatandaşların beğenisini kazanan Kısa Mola hizmeti kapsamında Fethiye’de etkinlikler sürüyor.

Düzenlenen etkinlikler arasında hizmetten faydalanan vatandaşlar, uzman personel ile birlikte Aksazlar’da bulunan engelsiz plajda denizin keyfini yaşadılar.  Son olarak Türkiye Sakatlar Derneği Konfederasyonu Fethiye Şubesi üyeleri ve Kısa Mola hizmetinden faydalanan vatandaşlar ile birlikte bir gezi düzenlendi. At çiftliğine yapılan gezi ile birlikte vatandaşlar fiziksel ve zihinsel engelli çocukların at üzerinde tedavi olarak bilinen "Hipoterapi" yöntemi ile tanıştırıldı.