Fethiye Kültür Sanat Festivali’nde Çocuk ve Gençlik Kitap Fuarı düzenleniyor

21.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 11. Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivalinde Çocuk ve Gençlik Kitap Fuarı düzenleniyor.

6 Mayısta başlayıp 25 Mayıs’a kadar devam edecek olan ve ülke gençliğinin aydın, ilerici ve dünya standartlarında yetişmesine katkıda bulunmak amacından hareketle düzenlenen festival kapsamında yapılan Çocuk ve Gençlik Kitap Fuarı ile ilk ve orta öğretim öğrencileri kitaplarla buluşuyor.

Edebiyat, tiyatro, heykel, resim, müzik, fotoğraf, kısa film dallarında sohbetler, seminerler, konuşmalar,  gösteriler, atölye çalışmaları ve kitap fuarının yapıldığı festival tiyatro oyunları, dans gösterileri ve konserlerle devam edecek.