Meclis Canlı

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


30.12.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Kuruluşları Güç Birliği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Fethiye’de 14 meslek örgütünden oluşan Meslek Kuruluşları Güç Birliği ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Muğla ve Fethiye için karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni hizmetleri ile Fethiye’de hissettiklerini söyledi ve ilçeleri için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte projeler üretebileceklerini belirtti. Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği üyeleri de 14 meslek örgütünün temsilcilerinden oluşan bir birlik olduklarını, her 6 ayda bir dönem başkanlığı görevini yeni bir arkadaşlarının üstlendiğini söylediler ve ziyarette Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Fethiye ilçesinde yapacağı hizmetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.



Muğla’ya En İyi Hizmet İçin Birlikte Çalışıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, örgütlenme ve yapılanma süresini kısa sürede tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle bütün vatandaşlara ulaştıklarını söyledi ve 2016 yılında hizmetlerinin artacak devam edeceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “30 Mart yerel seçimlerinden sonra Muğla’da olmayan bir belediyeyi kurduk ve kısa bir sürede Muğla genelinde örgütlenmemizi tamamladık. Görev süremiz içerisinde bütün ilçelerimizde önem ve aciliyet sırasına göre yapılacak hizmetleri belirledik. Büyükşehir Belediyesi olarak meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ile birlikte karşılıklı görüşmeler yaparak Muğla için en iyi ve doğru olanı yapmak için çalışıyoruz. Ayrıca hazırlamakta olduğumuz kitapçıkla 2015 yılında ilçe ilçe neler yaptık, 2016 yılında neler yapacağımızı vatandaşlarımıza ulaştırarak belediyemizin hizmetlerini ve projelerini anlatacağız.” dedi.