Fethiye Muhtarlar Derneği’nden Büyükşehir Hizmetlerine Teşekkür

13.11.2015

Fethiye Muhtarlar Derneği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yeni kurulan Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü yönetim kurulu ve Fethiye İlçesi’nin mahalle muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra kısa zamanda mahallerine gelen hizmetlerden mutlu olduklarını söyleyen Fethiye İlçesi mahalle muhtarları, Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kısa zamanda sorunları çözmelerinden ve vatandaşa yaklaşımlarının kendilerini memnun ettiğini söyledi. Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü; “Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından açıkçası hizmetlerin bu kadar çabuk gerçekleşeceğini düşünmüyorduk. Ama Muğla Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ekipleri kısa zamanda mahallerimizde yol, su ile ilgili problemlerimizle ilgilendi. Sorunumuz olduğunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masasının numarası olan 444 48 01/8’i  aradığımızda çok kısa bir sürede Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahallemize gelerek sorunumuzu çözüyor. Başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız olmak üzere tüm Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.