Fethiye’de Sefer Sayıları Artıyor

17.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye’de toplu taşıma sefer sayılarını arttırıyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni alınan otobüslerin Fethiye’de hizmete girmesinin ardından, yolcu yoğunluğu sebebi ile sefer sayılarını da arttırıyor.

Geçtiğimiz hafta içinde Muğla Büyükşehir Belediyesi sipariş edilen 72 otobüsün 48 tanesini teslim almış ve yapılan tanıtımın ardından otobüsler ilk seferlerine Fethiye’de başlamıştı.

Yapılan açıklamaya göre Sahil-Çalış, Çalış, Karagedik, Çatalarık, Patlangıç, Taşyaka hatları üzerinde yolcu yoğunluğunun artması üzerine sefer saatleri saat 23.00’a kadar devam edecek.

Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızın kaliteli ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.