Meclis Canlı

Geçici Hayvan Bakımevi Yenilendi


27.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla İli genelinde 2015 yılı içerisinde yapımı planlanan 388,5 km yolun asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, havaların yeni ısınması ile birlikte 1. ve 2. kat asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi. Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Kavaklıdere İlçesi Nebiler Mahallesinde yaklaşık 6 km yolun 1. kat asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Yapılan yol çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz, havaların yeni ısınması ile birlikte 2015 yılı içerisinde yapmayı planladığımız asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve konforlu bir hale getirmek için mesai saati gözetmeden çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz.”