Genç Sporcu Milli Takımda

01.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Satranç Takımında oynayan Sıla Eylül Türkoğlu, milli takım havuzuna seçilerek 2. Etap Küçükler Milli Takım Kampına çağrıldı.

25-31 Ocak 2015 tarihlerinde Manavgat-Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda oynadığı 9 maçta 6,5 puan alarak Milli Takım havuzuna seçilen sporcu Sıla Eylül Türkoğlu; 2-6 Eylül 2015 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan 2.etap Küçükler Milli Takım Kampına katılıyor.

Kamp öncesi yaz aylarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Satranç Antrenörü Kutsoy Gökçe ile sıkı bir çalışma programı uygulayan genç sporcu milli takım havuzunda olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan genç sporcuyla gurur duyduklarını ve kendisine ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.