Göktepe ve Madenler’de içme suyu çalışmaları tamamlandı

07.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Menteşe ilçesi Göktepe ve Yatağan ilçesi Madenler mahallelerindeki içme suyu altyapı çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz ayları ile birlikte Menteşe ve Yatağan ilçesinde altyapı çalışmalarını hızlandırdı. MUSKİ ekipleri tarafından, Yatağan ilçesi Madenler ve Menteşe ilçesi Göktepe Mahallelerinde içme suyu altyapı çalışmaları yapıldı.

Çalışmalar kapsamında MUSKİ ekipleri tarafından Yatağan ilçesi Madenler Mahallesinde boru çapları genişletilerek içme suyu hattı ve abone hattı imalat çalışmaları yapıldı. Ayrıca Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesi’nde ise yaz aylarında yoğun su kullanımı nedeniyle yüksek kotlarda bulunan 6 adet evin içme su sorunu giderildi. Ekipler, suyu yetersiz olan, bazı saatlerde ise hiç su ulaşmayan 6 ev için içme suyu şebeke hattı imalatı ve abone hattı imalat çalışması gerçekleştirdi.