Gölbaşı’na 3 Bin Metre İçme Suyu Hattı

20.08.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Ortaca’nın Gölbaşı Mahallesinde 3 bin metre içme suyu hattı döşüyor.

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Gölbaşı Mahallesinin su sorunu çözüme kavuşturmak için Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri 3 bin metre içme suyu hattı döşüyor. 3 bin metre içme suyu hattının 2 bin metresi döşendi. İçme suyu hattının tamamlanmasının ardından 40 hanenin su sorunu çözüme kavuşmuş olacak.

Gölbaşı mahallesinde yaz aylarında çok sayıda orman yangını çıkıyor. MUSKİ ekipleri 3 bin metrelik içme suyu hattına yangınlarda kullanılmak üzere 3 adet yangın vanası monte etti. İtfaiye ve orman arazözleri olası bir orman yangınında vanalardan rahatça su alabilecek.